Šta obući danas?
0.00 Prijava Registracija
Žene Muškarci Djeca Promocije Brendovi Outlet
Početna   /   Info   /  

Vraćanje robe

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, tako da ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično ne možemo garantovati potpunu saglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na ekranu svog monitora. U takvim slučajevima reklamacija nije opravdana. Pravo na povrat odnosno reklamaciju kupac gubi i u slučajevima neovlašćene dorade proizvoda ili zahvata na proizvodu od strane treće neovlašćene osobe.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod sa greškom molimo vas da nas obavijestite na e-mail adresu info@obuci.me i ispunite obrazac za reklamaciju koji možete naći  na linku ispod i popunjenog ga vratite zajedno sa robom i kopijom originalnog računa u roku 14 dana od dana prijema robe na adresu "Neptun d.o.o. Bulevar Džordža Vašingtona br.5 Podgorica" sa naznakom "Internet prodaja". Troškove povrata snosi kupac. Po prijemu robe Neptun d.o.o. će vratiti cjelokupan iznos novca ili će zamijeniti oštećeni proizvod.

Kupac ima pravo vratiti proizvod u sljedećim slučajevima:

- isporuka proizvoda koji nije naručen
- isporuka oštećenih proizvoda, a oštećenja su nastala zbog loše manipulacije prilikom isporuke.

Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakovane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije koje su neprikladno zapakovane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljaocu.

copyright © NEPTUN doo 2020