Šta obući danas?
0.00 Prijava Registracija
Žene Muškarci Djeca Promocije Brendovi Outlet
Početna   /   O nama   /  

obuci.me

www.obuci.me je premimum domen koncipiran kao digitalna platforma za online trgovinu koja svojim kupcima omogućava da na jednom mjestu imaju veliki izbor vodećih modnih brendova. Jednostavnost pretraživanja kao i pouzdanost pri kupovini su kvaliteti koji treba da našim klijentima kupovinu pretvore u vrhunsko iskustvo i zadovoljstvo.

 

Misija

Misija nam je otvaranje novog kanala prodaje koji u potpunosti odgovara zahtjevima savremenog tržišta. Razvijamo koncept zajedničkog nastupa renomiranih firmi i brendova koji se nalaze na crnogorskom tržištu sa fair play poslovnim pravilima. Zadatak nam je da pratimo aktuelne trendove, da uvodimo novitete na tržištu, kao i da stvaramo nove trendove. Zadovljstvo naših partnera i klijenata je primarni cilj i sve što radimo je usmjereno na poslovanje na dogoročnom povjerenju.

 

Vizija

Vizija nam je da budemo u vodeći regionalni virtuelni modno-trgovinski centar koji će okupiti sve značajne svijetske modne brendove.

E-commerce u svijetu

U toku prošle godine zabilježeni su rekordni rezultati prodaje putem online platformi u svijetu. Odavno je postalo jasno da je digitalna trgovina lokomotiva maloprodaje danas. Kupovanje preko interneta može biti najbrži i često najjeftiniji način kupovine određenog proizvoda, i smatra se najprofitabilnijim oblikom trgovine zbog jednostavnosti i niskih troškova.

 

Naša strategija

Razvijamo i stalno unapređujemo digitalnu platformu, dostupnu svima i svugdje

• Pronalazimo i primenjujemo adekvatne marketinške strategije i izrađujemo analize profitabilnosti

• Pravimo jedinstveni centralizovani sistem za praćenje i kontrolu

• Stvaranje adekvatnog poslovnog programa sa svim potrebnim analizama poslovanja i pokazateljima uspjeha

ovo je post

copyright © NEPTUN doo 2020